FORK tillbaka till Sverige

Ett av många evenemang som på senare tid som gjort sitt till för att jag skulle återuppväcka acappella.se var den Sverige-turné som den finska rock-acappella-gruppen FORK nyligen genomförde under beskydd av Riksteatern. 9 konserter över hela Sverige och med lysande recensioner rakt igenom. ”Pink Noise” är fullt ös från första minuten där inte en enda scen-bomb eller rock-pose saknas.

Här är en trailer för den föreställningen:

Läs mer om var de var, recensioner och kommentarer från publik här: http://riksteatern.se/pinknoise

Vi som såg dem på Södra Teatern i maj 2010 vet vad det handlar om, och nu är de tillbaka för en konsert 5 december på Kägelbanan. Den här gången har de dock lämnat ”Pink Noise”-rekvisitan hemma, så det ska bli kul att se vad de hittar på utan den inramningen.

Vi ses väl där? Biljetter köper ni här: http://www.sodrateatern.com/sv/Program-och-biljetter/Evenemang/FORK/

Det här inlägget postades i allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>