Annonsera gratis på acappella.se!

Det här med att ha en acappella blogg känns ansvarsfullt…och jag har helt klart framtiden för mig, för på mindre än två dagar lyckades jag missa två högintressanta konserter: först var det Vocation som hade jazz-jul på Fasching i söndags, följt av FORK som sannolikt rev Kägelbanan när de hade konsert där i måndags.

Oh well – det finns iallafall förbättringspotential!

Nu tänkte jag ge er som är intresserade möjlighet att annonsera här på bloggen – gratis! Er framgång är min framgång, så ta tillfället i akt och gör reklam för era skivor, konserter, festivaler eller vad ni nu vill föra fram.

Vi får se hur det fungerar, men så här i början har jag inga andra krav än att bannern ni vill ha publicerad kommer till mig i något av formaten här nedan. Ju snyggare desto bättre förstås, och jag förbehåller mig rätten att inte publicera något om det på något sätt är opassande.

Topp-banner (b*h): 980*100

Botten-banner (b*h): 940*200 (max-höjd)

Sidobanner (b*h): 240*400, 300*300 eller 300*250

Maila era bannrar till joakim.skog@acappella.se så publicerar jag!

PS. Glöm inte att ”Gilla” Facebook-sida, så sprids budskapet om acappella.se samtidigt som du garanterat inte missar något blogg-inlägg DS.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>